top of page

Marianne,
Ik wil je nogmaals bedanken.
Wat een ceremonie ❤️
Het was er eentje met een lach en een traan.
Zo’n warm gevoel, zo intens zo persoonlijk
T’was gewoon net zoals wij het wilden.
Je liet ons stralen en je nam de familie en onze vrienden mee in ons verhaal 🥰
Je warme stem,de rust, je verhaal T’was AF.
Ik ben zo blij je te leren kennen, wat een warme persoon ben jij.
Bedankt ☺️

Griet en Koen

307030110_8047358558668951_2231881604113632261_nGriet en Koen.jpg
Ronny Wertelaers 7.jpg

Wij raden Marianne als spreker voor de ceremonie enorm aan! Al van het eerste gesprek voelden we dat de sfeer zeer goed zat en keken we met veel nieuwsgierigheid uit naar het finale resultaat. Tijdens de ceremonie nam ze ons mee, in alle openheid en met een grote glimlach, doorheen ons liefdesverhaal en wist daarbij meermaals de gevoelige snaar bij het publiek te bespelen. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie dienst.

Jens en Caroline

Liefste Marianne,

 

Wat een plezier was het om met je samen te werken. Bij de aanvang werd al duidelijk dat dit geen makkelijke opdracht ging zijn, een ceremonie helemaal uit handen gegeven door de trouwers aan jou en een klein leger bruidsmeisjes, hoe gek! Toch heb je deze opdracht met glans volbracht, waarvoor we je enorm dankbaar zijn!

Bij elke meeting, online of digitaal, leerde je stukje bij beetje ons beter kennen en samen met de bruidsmeisjes goten jullie al deze informatie, al deze puzzelstukjes in een mooi geheel waardoor 17/09/22 een prachtige dag werd. De ceremonie viel als een warm deken over ons heen en was vervuld van liefde. De juiste mensen op de juiste plaats zeiden of deden de mooiste dingen en het was helemaal “wij”. Een lach, een traan, allemaal aan elkaar gepraat met je warme stem.

Het was prachtig, woorden schieten te kort als we er aan terug denk.

Bedankt, dikke knuffel!

Ruben en Vincent

Vincent-Ruben-Huwelijk-288-Highres.jpg

10 september 2022. Een dag die ons voor altijd zal bijblijven. Mede dankzij jou.

Zowel de voorbereiding naar deze dag, alsook de dag zelf was volledig zoals we het ons hadden voorgesteld. Wanneer we afspraken (fysiek of digitaal) was dit een gesprek in twee richtingen. Op deze manier kwamen we samen tot een thema. Hiermee gingen we concreet aan de slag: hoe linken we dit aan ons leven samen, hoe maken we dit visueel, hoe kunnen we dit doortrekken naar de decoratie e.d. 

Genodigden die de zaal binnenkwamen vertelden ons achteraf dat de zaal ‘ons ademde’. Ze voelden dat echt WIJ gingen trouwen. Daarnaast waren er ook enkele familieleden die ons aanspraken na de ceremonie, tijdens het drinken van een glaasje, om te vertellen dat ze ons al heel lang kennen. Maar dat ze nu door de woorden in de ceremonie toch met een andere blik naar ons keken. Alsof ze ons verhaal, en de keuze voor elkaar, beter begrepen. Met een combinatie van jouw zorgende handen, mooie woorden en creatieve brein kwamen we tot onze ceremonie. 

Wanneer we terugkijken naar onze trouwdag zouden we eerlijkheidshalve niets anders gewild hebben dan hoe het was. We kregen enorm veel complimenten over onze ceremonie. Het mooiste compliment dat we konden krijgen, was dat de ceremonie helemaal ‘ons’ was. De droevige en de serieuze zaken, alsook de anekdotes en grappige citaten. We startten met regen en eindigden met zonneschijn. Een mooi evenwicht. Net zoals onze ceremonie. Net zoals het in een huwelijk moet en zal zijn, denk ik dan.

Ik zou het iedereen aanraden om te gaan voor een persoonlijke ceremonie. Bedankt voor deze mooie dag en fijne ervaring.

Michiel en Rebecca

DSC05514Michiel en Rebeca.JPG
V en W _edited_edited.jpg

"Marianne heeft van onze huwelijksdag een onvergetelijke dag gemaakt. Ze vertelde ons persoonlijk verhaal, ons leven voor we elkaar kenden en ons leven sinds we elkaar ontmoet hebben. Aangezien we niet wisten wat er gezegd ging worden, vonden we het wel spannend. Maar het heeft ons erg ontroerd. Marianne is iemand die vol warmte en respect praat, die humor brengt in het verhaal, maar ook diepgang. Ze wist de juiste toon te zetten zodat het niet te zwaar of te licht was. Ze betrok het publiek bij het gebeuren waardoor iedereen ook erg betrokken was bij de ceremonie. Muziek, tekst, sprekers en actie werden met elkaar afgewisseld zodat het een mooi geheel werd. Wat Marianne ook typeert, is dat ze meezoekt naar de juiste symbolen waardoor het geheel een extra dimensie krijgt. We hadden het niet beter kunnen dromen. Het was de start van een geweldig feest en heel wat mensen zeiden dat het één van de mooiste of de mooiste ceremonie was die ze ooit gezien hadden. Dankjewel Marianne!"

Veerle en Werner

Voor ons huwelijk waren we op zoek naar persoon die de ceremonie in goede banen kon leiden en de verschillende sprekers aan elkaar kon praten en een geloftemoment vlot kon laten verlopen.

We kwamen bij Marianne uit en na een eerste vrijblijvend gesprek wisten we direct dat het goed zat.

Marianne was voor ons de perfecte match omdat ze zo’n ongelooflijk warme en hartelijke vrouw is.

Ze maakte ons verhaal eigen en begreep precies waar het om draaide en wat we naar de genodigden wilden overbrengen.

Na een aantal gesprekken, die heel vlot verliepen, zocht ze samen met ons naar een thema en symboliek die ze kon gebruiken en zo kwam onze ceremonie heel organisch tot stand.

 

Eens onze mooiste dag aangebroken was dienden we aan niets meer te denken en zorgde Marianne dat alles in perfecte banen werd geleid. Tijdens de ceremonie weet Marianne iedereen te triggeren en mee te slepen in een gestructureerd verhaal met zoveel gevoel en vlotte intonaties. Met de juiste woordkeuzes en prachtige teksten volgt ze de rode draad van je relatie om toe te werken naar een knaller, hét speciale moment.

 

Je krijgt zoveel meer dan waar je vooraf op hoopte. Marianne is de perfecte dame voor de job.

Een vlotte, jonge en vooral warme persoonlijkheid die je ceremonie naar een hoger niveau tilt.

Ze heeft een plekje in ons hart verovert die we voor altijd zullen koesteren.

We zijn zo dankbaar voor dit avontuur, samen met haar.

 

Dank je wel Marianne!

🦋🦋🦋

Elise en Jelle

Image_edited.jpg
bottom of page